Frank Bertens, duurzame kwaliteit in Koningshooikt in bepleisteren

Bent u op zoek naar een specialist in cementering, bezettingswerken en bepleisteren in Koningshooikt? Vertrouw dan op mijn vakmanschap.

Particulieren en bedrijven

Met meer dan 6 jaar ervaring ben ik uit Koningshooikt uw ideale partner voor kleine en grote bezettingswerken. Ik voer opdrachten uit voor particulieren en voor bedrijven en werk met een geavanceerde spuitmachine zodat op elk moment een perfect resultaat gegarandeerd is. Vraag nu meer inlichtingen voor uw nieuwbouw- of renovatieproject en vertrouw op mijn jarenlange expertise.

Kwaliteitsvolle materialen en afwerking

Ik werk enkel met kwaliteitsvolle materialen zoals Knauf MP75 waardoor een perfect eindresultaat gewaarborgd kan worden. Ik ben actief in de regio Lier, Antwerpen, Vlaams - Brabant en kom graag bij u langs om de opdracht tot in de kleinste details te bespreken. Op basis hiervan stel ik een vrijblijvende offerte op. Wanneer u een specialist zoekt in bepleisteren, cementering en bezetting die werkt aan een correcte prijs, bent u bij mij aan het juiste adres. Vraag nu meer inlichtingen.

Frank Bertens  -Bezettingswerken