Minutieuze pleisterwerken voor een duurzaam resultaat

Schakel mij in voor uw pleisterwerken in Koningshooikt. Al meer dan zes jaar voer ik duurzame werken uit voor particulieren en bedrijven.

Natte bepleistering

Pleisterwerken vormen een essentieel onderdeel bij de overgang van een ruwbouw naar een afgewerkte woning. Het is belangrijk dat deze werken heel secuur en met kwaliteitsvolle materialen worden uitgevoerd. U kan mij inschakelen voor nieuwbouw- en renovatieprojecten bij particulieren en bedrijven. Alvorens ik de bepleistering uitvoer, breng ik eerst professioneel een grondlaag aan die zorgt voor een betere hechting van de pleister.

Secuur vakwerk

Zodra de grondlaag in orde is, wordt de pleister machinaal aangebracht. Hiervoor gebruik ik als materiaal de Knauf MP75. Waar nodig maak ik gebruik van profielen. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij het uitplakken van ramen. Ramen en deuren worden steeds zorgvuldig afgeplakt. De muren en plafonds worden na het aanbrengen van de pleister perfect afgestreken en afgewerkt zodat deze verfklaar zijn. Eens de werkzaamheden beëindigd zijn, wordt de werf volledig opgeruimd en netjes achtergelaten. Ik ben actief in de regio Lier, Antwerpen, Vlaams - Brabant.